Samim korištenjem i pristupom web stranici sokovi.org i njenim podstranicama slažete se sa ovim uslovima, te da ste sa istima upoznati.

  • Svi sadržaji na stranici sokovi.org su informativnog karaktera.
  • Sokovi.org ne odgovaraju ni za kakve štete i moguće probleme nastale korištenjem recepata sa sokovi.org.
  • Medicinske preporuke u člancima su predanja iz narodne medicine i nemaju naučnu osnovu. Svako korištenje nekog soka ili čaja kao lijeka radite na sopstvenu odgovornost, te se prije provođenja nekog savjeta pročitanog na ovoj stranici preporučuje konsultacija s vašim ljekarom.
  • Svi sadržaju na našem sajtu su podložni greškama, te autori i sam sajt ne prihvata odgovornost za štetu ili posljedice koje nastanu korištenjem informacija sa našeg sajta.
  • Sve informacije uzmite sa skeptičnim stavom i na vlastitu odgovornost.

Linkovi na vanjske stranice

Portal sokovi.org može sadržavati linkove na druge web stranice. Mi ove linkove objavljujemo u dobroj namjeri i možemo se smatrati odgovornima za njihov sadržaj, niti imamo kontrolu nad njima.

Komentari na stranici ispod članaka

Svaki posjetioc na našoj stranici može ostaviti komentar. Komentari na ovoj stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne našeg portala. Zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i objašenjenja. Svi uvredljivi komentari će biti obrisani. Reklamiranje kroz komentare takođe nije dozvoljeno.

Preuzimanje sadržaja

Sadržaj našeg sajta podliježe autorskim pravima. Cjelokupni članak sa receptom je dozvoljeno kopirati pod uslovom da navedete izvor odakle je članak preuzet. Sam recept možete preuzeti bez spominjanja autora jer su rezultat narodnih predanja. Sokovi.org nisu vlasnici fotografija, ali imamo dozvolu za njihovo objavljivanje. Kopirate ih na vlastitu odgovornost. Za više informacija o preuzimanju sadržaja kontaktirajte nas na email: webmaster [AT] sokovi.org.

Napomena

Sokovi.org zadržava pravo da izmjeni i dopuni ove uslove privatnosti bez da obavijesti korisnike. Samim korištenjem našeg sajta smatra se da ste obavješteni sa ovim uslovima korištenja.